Nikola Simić bi danas napunio 88 godina: 4 puta se ženio, a pričalo se da je voleo 48 godina mlađu

|

Legendarni glumac Nikola Simić ostaće upamćen po velikim ulogama koje su obeležile njegovu karijeru. 2014. godine zauvek nas je napustio, ali nije sećanje na njega. Na današnji dan bi slavio 88. rodjendan.

Za života nije voleo da priča o svom intimnom životu. Porodicu je vešto krio od javnosti.

“A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke. “, govorio je Nikola .

Glumac je uvek bio vedrog duha, a o smehu je rekao:

“Smeh je nešto najblagotvornije na svetu. U smehu, kroz smeh, čovek sve nevolje zaboravlja. Neka to bude i za trenutak, ali taj trenutak je dragocen. Nemoguće je da jedno biće bude stalno pod tenzijom, mora negde da pokulja ono nagomilano u njemu”.

Nikolin bratanac Nenad otkrio je da Nikola, ikao se ženio četiri puta, nikada nije mogao da ima dece.

” Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikola je u mladosti puklo slepo crevno, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva “, rekao je jednom prilikom Nenad.

Ono što niko nije znao jeste da je Nikola bio veoma galantan prema ženama. Ženio se čak četiri puta, a pričalo se da je bio i sa glumicom koja je od njega mlađa 48 godina.

Izvor: kurir.rs