Nigor i Suzana imaju samo jednu želju: “Sve je u Božijim rukama, nadam se da će nas onaj odozgo pogledati”

|

Reper Igor Lazić Niggor još od jula 2015. godine je u braku sa svojom petnaest godina mlađom izabranicom Suzanom. Još više godina u njima tinja neostvarena želja za potomstvom. O problemu koji ga godinama muči, reper je govorio ranije za medije.

“Proširenje porodice globalni je problem mladih bračnih parova i zajednica. Ne znam šta je razlog te sve češće prepreke, da li zbog toga što nas je jad snašao sa svih strana i što živimo živote ispunjene stresom”, rekao je Nigor i dodao:

“Bili smo na pregledima koji su pokazali da je s medicinske strane sve u redu, ali ovaj problem ide iz naših glava, a možda nam zbog preterane želje i ne uspeva da postanemo roditelji. Ko zna šta se dešava, sve je u božjim rukama, nadam se da će nas onaj odozgo pogledati. Iskreno, meni je i vreme, kako kaže moj drugar Saša: ‘Ja kada bih dobio dete, ne bih mu bio tata, nego dedo'”, kroz kiseli osmeh govorio je Lazić, kojem ova situacija nije narušila brak, niti odnos sa suprugom.

Budući da ima mnogo parova koje muči isti problem, sve više javnih ličnosti govori o ovoj temi. Pored Igora, o borbi za potomstvo javno govori i pevačica Goca Tržan, koja se pet puta bezuspešno podvrgla vantelesnoj oplodnji.

Izvor: mondo.rs