Nedeljni horoskop za period od 29. novembra do 4. decembra: Bikovi, napravite kompromis sa partnerom

|

Ovan

Imate dobar smisao za humor i višak energije. Svojom pozitivnošću lako uspevate da ostvarite neku zanimljivu ljubavnu priču. Ako ste zauzeti, ne ulazite u rasprave. Veoma ste ambiciozni i lako dolazite do rezultata koje želite da postignete.

Bik

Ove nedelje partner možda neće misliti ili želeti što i vi. Pokušajte da tvrdoglavost ostavite po strani i napravite kompromis. Slobodni, posvetićete se poslu, veoma ste ambiciozni. Saradnici mogu da budu prilično zahtevni.

Blizanci

Verujte da su drugi tu za vas i da žele da vam pomognu da napredujete. Fokusirajte se na pozitivne stvari na poslu, iako ih možda nema mnogo. Vreme je za promene koje je trebalo da napravite odavno, samo niste imali hrabrosti.

Rak

Ukoliko vam neko kaže da mu je stalo do vas, verovatno je to iskreno. Sumnjate u iskrenost partnera jer ste nesigurni u sebe. Strastveni ste i skloni flertu, ako ste slobodni. Previše posla može da vas optereti. Ne preterujte sa obavezama.

Lav

Ukoliko pustite neku osobu da vam kaže šta oseća prema vama, mogli biste značajno da promenite život. Budite otvoreni za nova iskustva. Zauzeti, održite stabilnost u vezi. Ako imate neki problem podelite to sa partnerom. Može da vam pomogne oko rešenja.

Devica

Vi ste veoma pričljivi. Idealna je nedelja za kraća putovanja i viđanje sa rodbinom. Ipak, ne zapostavite obaveze i vodite računa kako trošite novac. Ne dozvolite drugima da previše utiču na vas.

Vaga

Izvesni su povećani troškovi. Niste se nadali da morate da štedite. Otvorite se za nove poslovne prilike, jer imate veliku potrebu da napredujete. Ljubav ste ostavili po strani. Nije vam lako da uskladite pa bar budite iskreni prema partneru što se tiče toga.

Škorpija

Ove nedelje ste romantični, pa je moguća neka avantura. Zauzeti, dajte sve od sebe da ugodite partneru, ali ne popuštajte ni u svojim stavovima. To će dodatno da pomogne da se poboljša vaš odnos. Moguć je veći priliv novca. Lako ćete da ostvarite svoje ciljeve.

Strelac

Vrlo ste praktični i produktivni. Sve vam ide od ruke pa je napredak logičan ishod. Nema razloga za brigu. Jako lako dolazite do rezultata. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Posvetite više pažnje partneru.

Jarac

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Ne opterećujte se mišljenjem ljudi koji vam nisu bitni. Pokušajte da odredite prioritete i da se držite toga. Možete da dođete do dobrih rezultata. Imate podršku partnera u svemu.

Vodolija

Usredsredite na poslovne obaveze. Ne ide vam sve baš lako, ali pokušajte da odradite stvari koje ste stalno ostavljali za neki drugi period. Ne očekujte pomoć, budite samostalni. Nije vam lako da se posvetite poslu, imate dosta briga i porodičnih problema.

Ribe

Posvetite partneru više pažnje. Dajte sve od sebe da uživate. Ako ste slobodni, neka osoba koja vam se mnogo dopada može da napravi prvi korak i da vam pokaže svoje emocije. Ukoliko ne možete da otputujete negde, barem idite u šetnju.

Izvor: mondo.rs