Ne postoji komplikovanija osoba: Ovaj horoskopski znak najviše iritira sve ostale znakove Zodijaka

|

Device važe za pedantne, temeljne i vrlo “komplikovane” osobe.

Iako i drugi znakovi Zodijaka imaju osobine koje mnogima nisu po volji, izgleda da je potreba jedna devica da zakomplikuje i najjednostavnije stvari. Skoro pa nema osobe koja na pomen device neće prokomentarisati da “nikada nisu sreli komplikovaniju osobu” ili “da je sa njima baš teško sarađivati”.

Device su analitične, toliko da se to graniči sa svakim preterivanjem, a prilikom donošenja odluke moraju da budu upoznate i s najsitnijim detaljima. Kritične su, slabo tolerantne i previše brinu za gotovo svaku stvar. Pokazalo se da su upravo te osobine ono što ostali horoskopski znakovi smatraju iritantnim i nepodnošljivim, pa često za device imaju reč “iritantni su”.

Vole da je sve u savršenom redu i samo onako kako su oni zamislili, jer sve što odstupa od njihove vizije stvari – neprihvatljivo je.

Ako se slučajno dogodi da im se na neki način zamerite ili im uradite nešto loše, budite sigurni da to nikada, baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na to što ste ima uradili, pa makar i posle 100 godina. Tako da im ni praštanje nije baš jača strana…

Izvor: stil.kurir.rs