NBA šampion stigao u Srbiju: Nikola Jokić sa porodicom sleteo u Beograd – Evo gde prvo ide

|

MVP finala NBA lige, Nikola Jokić, stigao je u Srbiju nakon osvajanja trofeja i proslave.

Sa Denverom je osvojio titulu, doneo prvi trofej u istoriji toj franšizi, pa je posle toga bio i na paradi kroz grad. Nije se dugo zadržao, evakuisan je u pratnji specijalaca, a posle svega toga pronašao je način da se zabavi. Pojavile su se njegove slike i snimci sa žurke u Las Vegasu gde se ludo proveo sa saigračima, a nedugo posle toga ušao je u avion i uputio se u domovinu sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom.

Jokići su sleteli na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, odakle su se najverovatnije zaputili ka Somboru.

Svi znaju zašto je ubrzao sa dolaskom. Želi da ide na konjičke trke. To je rekao i na konferenciji za medije odmah posle osvajanja titule kada se iznervirao što je parada u četvrtak, jer je to značilo da ne može ranije kući. Stigao je na vreme, pošto su konjičke trke u nedelju u njegovom rodnom Somboru. Tamo će se na gradskom hipodromu održati kasačke trke za pehar grada.

Podsetimo, nakon odlučujuće pobede protiv Majamija u finalu, Jokić je poručio kako ne može da ide na paradu jer mora da stigne u Sombor, a tokom parade je brojnim navijačima poručio da uživa na proslavi i da mu je drago što je prisutan takvom događaju.

Izvor: kurir.rs