Na profilu Eve Ras osvanula zabrinjavajuća slika: Glumicu iznose u mrtvačkoj kesi (FOTO)

|

Poznata glumica Eva Ras se pored svog glavnog posla bavi i književnim radom, kao i slikanjem. U poslednje vreme svoje umetničko izražavanje je prebacila i na rad na računaru, a njena poslednja objava uznemirila je javnost.

Naime, Eva Ras je uz pomoć dobre foto-montaže od sebe napravila pokojnika kog medicinski radnici iznose iz stana pod maskama u zaštitnoj opremi, a kako se može videti, “mrtvo telo” glumice je spakovano u plastičnu kesu.

Glumica je svoj morbidni rad objavila na društvenoj mreži Fejsbuk, gde se često oglašava, a mnoge je njena umetnička sloboda zabezeknula.

“Eva, preterala si”, “Da li je ovo moguće, prvo se uplaših, a sad sam besna”, “Morbidno da morbidnije ne može biti”, Zgrozili ste me, draga Eva, šta vam je ovo trebalo”, samo su neki od komentara ispod sporne fotografije.

Pre samo par dana oglasila se na Fejsbuku tvrdeći da je brutalno pretučena tokom snimanja, zbog čega je zadobila teške povrede, kao i unutrašnje krvarenje, a za sve optužuje koleginice kojima nije želela da otkrije imena.

Izvor: republika.rs