Miloš Biković i Jelisaveta Orašanin spakovali kofere pa otputovali: Glumci pokazali kako se provode, a ovaj detalj je sve nasmejao

|

Glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Orašanin i Tamara Krcunović otputovali su na Ohrid, pa sa pratiocima na društvenim mrežama pokazuju kako se provode, ali i rade.

Sada već svima dobro poznat četverac koji glumi u popularnoj predstavi “Laž” otputovao je na Ohrid, gde uživaju u jezeru, kupanju, ali i u vožnji brodom, dok uveče igraju popularnu predstavu Beogradskog dramskog pozorišta.

Miloš Biković je objavio sliku na kojoj se vidi da uživa sa svojim kolegama u plivanju i zracima sunca, a Tamara je objavila snimak na kom se sa drugaricom i koleginicom Jelisavetom baškari na brodu, dok osmeh ne skidaju sa lica.

Ipak, glumci nisu otišli na Ohrid turistički, već su se uputili na turneju, a za nekoliko dana će obići više gradova u kojima će izvesti ovu popularnu predstavu.

Vidi se da Miloš, Miodrag, Jelisaveta i Tamara potpuno uživaju u putovanju, a svakodnevno sa pratiocima dele i kako se provode.

Jedan snimak nasmejao je sve fanove, a to je momenat kada su Miloš i Miodrag doručkovali, a Tamara je sve zabeležila na svom Instagram storiju. Na snimku se vidi da se Miodrag odlučio za bananu, dok se Miloš pre opredelio za sendvič koji je sa uživanjem pojeo, a Tamara je u opisu napisala “Zdrav doručak”. Po slikama i snimcima možemo da zaključimo da uživaju i da su se opustili, što u svojoj zemlji ne bi mogli s obzirom na njihovu popularnost.

Izvor: kurir.rs