Medvedev nakon pobede spomenuo Novaka, pa izazvao burne reakcije publike

|

Danilu Medvedevu pošlo je za rukom da posle skoro pet sati tenisa i pet neizvesnih setova eliminiše Feliksa Ože-Alijasima i plasira se u polufinale Australijan opena.

Džim Kurijer ga je posle meča pitao kako se osećao na meč-lopti, a Medvedev je priznao da mu je kroz glavu prošao niko drugi nego Novak Đoković.

“Meč lopta? Nemam pojma. Na meč-lopti sam uspeo da dobro odserviram, ali da je bio drugi servis, ko zna šta bi bilo. Na svaki meč dolazim sa puno stvari, nosim dosta majica i nikada ne mogu da zakopčam torbu. Sada je prazna, eto kakav je meč bio”, rekao je Medvedev, pa nastavio:

“Feliks je servirao neverovatno, igrao je i servirao sjajno. Nisam znao šta da radim. Ne znam da li će publici ovo da se dopadne ovo što ću reći, ali pitao sam sebe: ‘Šta bi Novak uradio u ovom momentu’?”, kazao je Medvedev i izazvao oprečne reakcije publike, ali uglavnom su se čuli zvižduci.

“On je najveći šampion, zato mi je pao na pamet. Ali isto i Rodžer i Rafa”, dodao je Danil kako bi smirio reakcije publike.

Izvor: telegraf.rs