Marija Šerifović napravila haos u emsiji: Prekipelo joj sve, najavila napuštanje “Zvezda Granda”

|

Pevačica, Marija Šerifović ponovo je javno zapretila Saši Popoviću da će napustiti muzičko takmičenje “Zvezde Granda” nakon rasprave s njim u emisiji zbog takmičarke Lucije Lenardić (21) iz Đurđevca.

Marija se iznervirala jer Saša nije reagovao kada je Lucija dobila panik taster od ostalih članova žirija.

– Ja ne želim da više učestvujem. Ti si skoz odsutan, postao si sve senilniji, ne pratiš šta ti radi žiri, uopšte nisi u toku – rekla je izrevoltirana Marija, a Popović ju je još više naljutio jer joj je odgovorio jednom anegdotom.

– Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže meni: „Tu sam samo ovu godinu, ne mogu ja 2016“, ja joj kažem OK, ali razmisli. Sledeće godine kaže ona: „Dve godine sam tu, ne mogu više“ i sve tako redom, sve do danas – rekao je Saša i time nasmejao sve prisutne, a onda je Marija odgovorila:

– Moram da priznam da su tada Zvezde Granda dobile novu publiku, i mnogo lepo sarađujemo, desile su se predivne stvari za ove godine, ali ja ću se stvarno potruditi da mi ovo bude poslednja godina u Zvezdama Granda – rekla je Marija, dok je Saša konstatovao da te reči sluša već osam godina zaredom, a zatim je spomenuo Dragana Stojkovića Bosanaca, za koga kaže, ima osećaj da je tu „od prošlog veka“.

Izvor: kurir.rs