Mali Aleksandar Živojinović prvi put u javnosti: Pogledajte šta je rekao o mami Prijovićki (VIDEO)

|

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, trogodišnji Aleksandar centar je sveta svojih roditelja. Budući da je njegova mama veoma angažovana na poslu, preslatki dečak najsrećniji je danima koji su rezervisani isključivo za porodicu, a svoje emocije i te kako ume da pokaže.

Pevačica svog naslednika nikada nije eksponirala javno i njegove fotografije prava su retkost na društvenim mrežama. Međutim, ponosna mama ovog puta nije odolela. Kako je sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića sada u posebno interesantnom periodu odrastanja, svaki njegov postupak oduševljava ponosne roditelje, te ne čudi što se odlučila da snimak podeli sa svojim prijateljima i fanovima.

“Volim te do sunca i meseca, do neba i do “fafona”- iskazao je mali Aleksandar svoju neizmernu ljubav prema majci, a Prijovićka je uz osmeh prokomentarisala: “Do plafona?” i VIDEOM koji je objavila na svom Instagram profilu raznežila mnoge i izazvala najlepše emocije.

Iako je pevačica jednom prilikom izjavila da je naslednik isti Filip i da je često ljubomorna koliko je vezan za tatu i da već razmišlja o tome da je vreme za devojčicu koja bi bila mamina maza, ovom objavom ona nas je razuverila i stavila do znanja da dečak i te kako ume da mami ulepša svaki trenutak.

Izvor: story.rs