Mala Nađa preplakala veče nakon domaćeg zadatka: Saznavši razlog, roditelji su odmah pozvali Crveni krst

|

Roditelji sedmogodišnje Nađe bili su iznenađeni u sredu uveče kada su videli da ona plače nakon što je za domaći zadatak napisala sastav na temu “Novogodišnje želje”.

Naime, tražeći inspiraciju za pisanje sastava, Nađa je naišla na neki klip u kojem se opisuje kako mnoga deca nemaju novogodišnje paketiće i rekla im da ona želi da pokloni sve svoje igračke i garderobu koja joj je mala deci koja nemaju.

“Bio sam iznenađen onim što sam čuo. Supruga je rekla, da pozovem u Crveni krst i vidim da li oni znaju za neko dete kome treba uručiti pomoć. Nađa je, kad je shvatila da smo ozbiljni, počela da pakuje sve svoje igračke, cipelice koje su joj male, garderobu”, priča Nađin otac Branko.

Sve što je mala humana Nađa spakovala, njen otac Branko odneo je u Crveni krst i ispostavilo se da treba da dođe čovek koji živi u jednom planinskom selu, a koji ima više dece.

“Ne znam da li ove Nađine stvari odgovaraju njegovoj deci, ali svakako će Crveni krst obradovati neke mališane. Ponosan sam na svoje dete i drago mi je što ona raste u humanog čoveka”, kaže Branko.

Izvor: kurir.rs