Majka je Milicu ostavila pored kontejnera: “Upoznala sam je posle mnogo godina, ali joj ne mogu oprostiti”

|

Životna priča mlade Milice Mršulje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona je kao beba ostavljena pored kante kod jedne škole u Gnjilanu gde je i rođena.

“Odmah nakon rođenja ostavljena sam u kutiji pored jedne škole. Ujutru je slučajni prolaznik video promrzlu bebu u kutiji i pozvao policiju. Naredna tri i po meseca provodim u gnjilanskoj bolnici. Za to vreme moju biološku majku traži policija zbog pokušaja čedomorstva”, ispričala je Milica.

Kasnije je usvojena u Leskovcu, a od dece je saznala da je usvojena. U njoj se tada javila želja da pronađe svoje biološke roditelje.

“Sa 16 godina se javila ta želja u meni. Tragala sam sve do 18. godine. Put je bio trnovit, sva vrata institucija bila su mi zatvorena, jer je moj biološki otac bio jako uticajan ćovek i zataškavao je sve. Upoznala sam ženu koja me je rodila, ali nismo više u kontaktu. Ona je sasvim obična žena iz komšiluka, žena koju srećete svakog dana, za koju nikada ne biste kazali da je tako nešto učinila “.

Milica je naglasila da ne može oprostiti ženi koja je ostavila svoje dete, jer je i sama sada majka i zna kolika je ta ljubav.

Izvor: Kurir.rs