Lepotica koja pozira sa Prijovićkom nije žena: Zove se Božidar i vrlo je popularan u Hrvatskoj

|

Mlada zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala 4. po redu koncert u zagrebačkoj Areni, a posle sjajne noći u bekstejdžu su je dočekali pojedinci koji su želeli da se fotografišu s njom.

Jedna fotografija koja kruži mrežama, a radi se o, naizgled, izuzetno atraktivnoj brineti koja pozira s Aleksandrom. Međutim, to nije devojka, već muškarac koji se zove Božidar Pavlić, poznat i kao Božo Kralj. Reč je o hrvatskom frizeru i odnedavno pevaču koji sarađuje sa poznatim Hrvaticama kao što su dizajnerka Matija Vuica, pevačica Hana Mašić, manekenka i model Tina Mustapić.

Božidar je jednom prilikom rekao da mu se u najviše javljaju oženjeni muškarci.

“Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenom sa mnom, mogu zaključiti da je to zbog mog atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena – rekao je Božidar, pisao je Jutarnji list.

Pre više od godinu dana Božidar je priznao da je u vezi 10 godina te da su mu partner i porodica iskrena podrška i oslonac.

“Pojedini mediji me ne žele puštati pod izlikom da se ne uklapam u njihov program. Mislim da je tu problem taj što moje pesme imaju onako malo srpski štih, a takođe to ima veze i sa mnom i s mojim izgledom, jednako kao i sa seksualnom orijentacijom, ali promijen će se to sve jer ja odustati neću – istakao je jednom prilikom”, pisao je hrvatski Story.

Božidar se oseća kao muškarac, a neguje ženstveni izgled.

“To je zato što volim androgeni izgled, volim negovanu kožu i kosu, obožavam šminku, mislim da je to sve deo života i da uopšte ne bi trebalo da postaje neke predrasude prema tome jer odeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti”, rekao je on na tu temu.

Na pitanje da li mu se desi da ga neko nekada zameni za ženu i kako reaguje, kazao je:

“Naravno, često me na primer u klubovima zamene za ženu. Ja im onda kažem da sam dečko i sve bude ok, čak mi kažu: “care” ili me počaste pićem. Zapravo nisam nikad doživeo neko neugodno iskustvo u toj situaciji. Ja sam se već navikao, nije mi bedak. Jedino što me svi pitaju kako da mi se obraćaju, u ženskom ili muškom rodu, ja uvek kažem u muškom zato što sam ja muškarac i to je to. Nikada nisam razmišljao o tome da promenim pol i u svojoj koži se osećam izvrsno”, rekao je Božidar.

Izvor: telegraf.rs