Leontina propagira izgled “stvarne žene”: Opustila se i nabacila kilograme – Svi je podržavaju jer izgleda srećno u svojoj koži (FOTO)

|

Nekadašnja pevačica, danas uspešan kompozitor i mentor dečjeg hora „Čarolija“, Leontina Vukomanović svojim nedavnim pojavljivanjem u javnosti privukla je dosta pažnje. Budući da je sve manje pred kamerama, Leontina se ne opterećuje dijetama već uživa u životu i ne stidi se da pokaže obline.

“U udobnoj cvetnoj tunici i kežual crnim panatalonama, Leontina je pokazala kako je odavno preterana mršavost izašla iz mode, te izgleda vrlo zdravo i zadovoljno u svojoj koži.

Mnogi su podržali ovakvu promenu, jer Leontina za razliku od većine estrade koja masovno koristi fotošop kako bi se javnosti prikazali u boljem svetlu, propagira “izgled stvarne žene”. Ovim potezom još jednom je poslala snažnu poruku ženama da lepota nije u idealnom izgledu, već mnogo dublje u nama. Na Leontini se definitivno vidi da je srećna i zadovoljna sobom, budući da pozitivna energija prosto “isijava” iz nje.

Izvor: story.rs