Lana u javnosti posle dužeg vremena: Tanja Bošković pojavila se sa ćerkom u pozorištu – Sličnost je neverovatna (FOTO)

|

Glumica Tanja Bošković pleni vanvremenskom lepotom, širokim osmehom i harizmom od kada je prvi put stala na daske koje život znače.

Njenu lepotu nasledila je ćerka Lana, koja je krenula majčinim stopama ali se ne eksponira u javnosti. Tako je sinoć bila jedinstvena prilika kada smo mogli da vidimo Tanju Bošković sa ćerkom.

Tanjina naslednica iako se prvobitno nije odlučila za glumu upisavši studije sociologije, ubrzo je shvatila šta je čini srećnom i rešila da život provede na tim čuvenim daskama, poput njene slavne majke.

Njen brat Stefan ipak, odlučio se za potpuno drugačiji život pa se preselio preko okeana, tačnije u Ameriku nakon završenih političkih nauka, gde živi sa porodicom.

Poznata majka i ćerka došle su u Jugoslovensko dramsko pozorište na događaj koji je upriličen u čast nedavno preminulog reditelja Jagoša Markovića.
Tako je javnost imala priliku da posle dužeg vremena vidi Tanjinu naslednicu, a ono što je primetno na prvi pogled i potpuno neosporno je činjenica da je Lana nasledila lepotu od majke.

Podsetimo, u maju 2021. godine mlada glumica izgovorila je sudbonosno “da” dugogodišnjem partneru Stefanu Adžiću, a svadbeno veselje usledilo je tri meseca nakon crkvenog venčanja.

Izvor: gloria.rs