Kebina ćerka Taša nekad je bila zanosna plavuša: Jurila milionera u Americi, ismevao je tamošnji žiri – Danas je brineta, izgleda nikad bolje

|

Nataša Kojić Taša, ćerka pevača Dragana Kojića Kebe pre nekoliko godina odselila se u Ameriku i o njenom životu se malo zna. Pevačica se mnogo promenila otkako je otišla iz Srbije i nije više plavuša, a poznato je da više od 10 godina pokušava da u SAD napravi muzičku karijeru.

Tokom ranih godina u Americi, pojavljivala se svuda, pa tako i u jednom rijalitiju.

Taša se prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom “Milioner mečmejker”. Agencija odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, jer oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. Tako se i naša Taša našla u šouu. Međutim, nju je tročlana komisija tada ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.

“Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? – pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29? Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: “Od svoje osamnaeste godine”, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina.

Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Kebina ćerka je ostala praznih ruku. Nije osvojila svog milionera, zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli, ali je krenula u nove pohode. Pojavljivala se u raznim filmovima kao epizodista ili statista, sanjajući o svom “američkom snu”.

Kako su mediji ranije pisali, Srbiju navodno nije posetila više od deset godina zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi. Kada bi jednom napustila Ameriku, više ne bi mogla da se vraća. Zbog toga, porodicu viđa samo kada je oni posete.

Izvor: kurir.rs