Katarina Rebrača belim ružama i emotivnom posvetom ispratila Laću: Dirljivi susret sa Futom rasplakao je mnoge

|

Više od deset godina prošlo je otkako je pokrenut sudski postupak protiv Katarine Rebrače pod optužbom da je protivpravno prisvojila više od 22 miliona dinara koje su uplaćivali građani i donatori. Suđenje je trajalo je do 2018. godine kada je osuđena na dve godine i deset meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja.

Međutim, godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Katarini Rebrači, te je naloženo da se ponovi suđenje pred Višim sudom, a pre nekoliko meseci ona je oslobođena optužbi i proglašena nevinom za delo koje joj se stavlja na teret. Tokom svih ovih godina, Katarina Rebrača se nije pojavljivala u javnosti, osim na suđenjima, a danas je u Laćinu čast ipak napravila izuzetak.

Naime, tužna vest o tekstopiscu Milanu Raduloviću Laći pogodila je i potresla čitavu javnost, a između ostalih i nekadašnju manekenku koja je veoma bliske prijateljske odnose negovala kako sa čitavom muzičkom porodicom.

Na Novo groblje Katarina je došla skrhana od bola kako bi se oprostila po poslednji put od njega, a dirljivi susret sa Futom rasplakao je mnoge. Katarina je u rukama držala venac od belih ruža i sa posebnom posvetom kako bi dostojno svog prijatelja ispratila u večnu kuću.

Izvor: story.rs