Karleuša obrnula ploču pred finale: Do skora je hvalila Konstraktu, sada je spušta

|

Anu Đurić Konstraktu mnogi su prvi put videli na nastupu na “Beoviziji”, kada je oduševila publiku svojom pesmom i nastupom. Umetnica je dobila podršku brojnih estradnjaka, među kojima je bila i Jelena Karleuša, koja je pozivala publiku da glasa za Konstraktu.

Međutim, Karleuša je naprasno promenila svoje mišljenje, pa je odreagovala na komentar poznatog voditelja i novinara Gorana Jovanovića.

Naime, Jovanović je na svom Fejsbuk profilu postavio objavu u kojoj je uporedio Jelenu i Konstraktu, a povod poređenja bila je činjenica da su obe pevačice isto godište.

“Zanimljivost: Karleuša i Konstrakta su isto godište. Jedna bila zvezda dok je druga studirala. Sad se prva slika za lajkove, druga piše muziku koja oduševljava svet. I šta ćemo sad?”, napisao je novinar.

Karleuša je odmah žestoko odgovorila na njegovu objavu.

“Zanimljivost: Zamisli vređaš nekog ko ima 30 godina dugu karijeru, svetske koncerte, svetsku slavu, ko 30 godina pomera granice i postavlja nove standarde, i upoređuješ ga sa nekim ko traje par meseci”, napisala je pevačica pa je na svom Instagram profilu objavila stori u kojem se vide navedeni komentari.

Karleuša se zatim nadovezala na mentalitet balkanskog naroda koji, kako kaže, omalovažava njen rad, istakavši svoju 30 godina dugu karijeru, za koju smatra da ne može da se poredi sa nečijim trajanjem od par meseci. Međutim, ono što Karleuša nije uzela u obzir, jeste činjenica da je Konstrakta na muzičkoj sceni već 20 godina.

Izvor: nova.rs