Kada se ugase kamere mnogi međusobno ne pričaju: Ceca otkriva tajne “Zvezda Granda”

|

Neverovatno, ali prošlo je šest meseci kako je velika muzička zvezda Ceca Ražnatović deo šou programa Zvezde Granda. Ona je podelila utiske sa dosadašnjes snimanja, ali i onoga šta se dešava kada se kamere ugase.

” Veoma dinamičan. Mislim da gledaoci nemaju prilike da vide sve jer pored subotnje emisije iza nas stoji rad sa kandidatima u muzičkom studiju gde pred svaku emisiju radimo sa njima. Meni mnogo u tome pomaže Ivana Peters. Što se tiče emisija, trudm se da budem realna u komentarima, da kandidati ne napuste scenu besni ili tužni. Pre svega jer su tek na početku karijere i nije poenta da budu nesrećni, već da se, kada im se ukaže šta su greške, potrude da iste isprave.”, kaže Ceca.

Ceca ističe da joj je velika podrška i pomoć Ivana Peters koja sa njom sprema kandidate za takmičenje.

“Gledajte, trudim se da se za svoje kandidate borim maksimalno. Ne volim kada ne dobiju glas, a pogotovo kada im se jasno i argumentovano ne objasni gde su pogrešili. Lako je sedeti i pričati da nije valjalo ovo ili ono, ali pokaži kako je ispravno da bi svi mi koji navodno ne znamo, čuli tebe koji ispravno radiš. Sa Milijem ne komuniciram kada se kamere ugase.”.

Ceca je istakla da je sve drugačije kada se kamere ugase.

Izvor: kurir.rs