Jeremićka u trci za gradonačelnika – Ljudi se klade na voditeljku, ona se oglasila: “I bez funkcije, ja sam uz svoj narod i Srbiju”

|

Voditeljka jutarnjeg programa Tv Pink, Jovana Jeremić, našla se na kladionicma za izbor gradonačelnika, koje je Meridianbet prvi izbacio, kao i kvote za predstojeće izbore koji će se održati 17. decembra.

Poznato je da Jovana u sklopu svoje emisije rešava probleme građana i mnogima je izašla u susret, što je sigurno jedan od razloga zbog kojih se našla na ovoj listi za klađenje.

Jovana se oglasila na ovu temu i prokomentarisala svoje pojavljivanje na kladioničarskim listama za izbor gradonačelnika, kao i da li bi je zanimalo da se bavi politikom.

“Prezirem svaku vrstu funkcije, funkcije me ne interesuju. Ja svoju moć crpim iz svog ličnog autoriteta, a ne iz funkcije koju bih vršila. Ja sam i bez funkcije Alfa i Omega. Narod neka zna da ja ne jurim funkcije i meni to ne treba. Narod treba da zna da i bez funkcije Jovana Jeremić je uz svoj narod i uz Srbiji”, izjavila je Jovana.

Izvor: republika.rs