Jeka iz Đekne nekad je bila slavna i popularna: Danas se hrani u narodnoj kuhinji – Glumica neprepoznatljiva

|

Glumicu Vesnu Pećanac publika pamti po brojnim ulogama kako na filmu i televiziji, tako i na pozorišnim daskama. Bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima “Ljepota poroka” i “Čudo neviđeno”. Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije “Đekna”, a veliki dio karijere provela je u “Ateljeu 212”.

Ipak, poznatu glumicu život nije mazio. Za kratko vreme ostala je bez supruga i roditelja, a sada su se na Tviteru pojavile fotografije Vesne iz narodne kuhinje, sa tužnim izrazom lica i maramom na glavi.

“Redovna korisnica kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva. Da li prepoznajete ženu na ovim fotografijama?”, napisala je jedna tviterašica pored fotografije gotovo neprepoznatljive glumice.

Mnoge je ovakvo izdanje glumice jako potreslo, pa su se nizali komentari neverice:

“Ja ne mogu da veerujem da je to ova glumica. Koliko je samo bila lepa u mlađim danima. Kao da je neko život isisao iz nje”, napisao je jedan tviteraš, dok su se mnogi zapitali kako je došlo do ove situacije.

“Jedan sin se zamonašio. Nekada smo bili velika, vedra, složna i mnogoradna porodica… Nisam mogla da igram, nisam imala radosti u sebi, zatražila sam penziju. Penzija – sedam hiljada dinara. Bili smo gladni. Mislila sam da sam zbog toga potpuno izgubila memoriju. Jedna milosrdna šefica u samousluzi u blizini kuće godinama nam je hranu davala na kredit”, ispričala je glumica svojevremeno.

Izvor: telegraf.rs