I Sergej dočekao košarkaše: Izljubio Aleksu – Otkriveno šta je Avram imao u kutiji koju je doneo iz Manile

|

Srpski košarkaši sleteli su u Beograd letom Air Serbia direktno iz Manile. Veliki broj navijača se okupio na aerodromu da sačeka 12 heroja, među kojima je i Boriša Simanić, koji je ostao bez bubrega tokom Mundobasketa, kada je u meču sa Južnim Sudanom dobio koban udarac, koji je mogao da bude i koban po njegov život.

Prilikom izlaska igrača sa terminala, pažnju javnosti privukao je Aleksa Avramović koji je u rukama nosio “misterioznu” kutiju.

Svi su se zapitali šta se nalazi u Aleksinoj kutiji, a odgovor je vrlo brzo stigao – lopta koju je srpski bek poneo sa Mundobasketa na kom je, zajedno sa saigračima, uzeo srebro.

Avramović je na SP bio jedna od najboljih igrača srbije, njegoiva odbrana pomogla je da se preskoče Litvanci i Kanađani, dok je u finalu protiv Nemačke praktično jedini bio raspoložen kada se rezultat “lomio.”

Među brojnim navijačima koji su došli da dočekaju srebrne košarkaše, našao se i glumac Sergej Trifunović. On je viđen kako pravi selfi, a potom grli i ljubi heroja Orlova Aleksu Avramovića.

Srebrni košarkaši su prešli u putu iz Manile odjednom oko 9600 kilometara, pošto je država Srbija omogućila i obezbedila im poseban avion dugih letova.

Izvor: telegraf.rs