I Predrag Sarapa dobio unapređenje na Pinku: Od sada ćemo ga gledati više puta u toku nedelje

|

Ovih dana na televiziji Pink dešavaju se velike promene. Dušica Jakovljević i Srđan Predojević više nisu na Pinku, Milan Milošević se vraća na velika vrata, a Jovana Jeremić i njen kolega Predrag Sarapa dobili su unapređenje.

Predrag Sarapa će umesto dva dana nedeljno, “Novo jutro” voditi čak četiri dana u nedelji, od ponedeljka do četvrtka, dok je petak rezervisan za Jovanu Jeremić.

Ona se oglasila za Telegraf i rekla kako joj je Željko Mitrović predložio da vodi emisiju još jedan dan, te da ju je to iznenadilo. Povodom unapređenja se oglasio i Sarapa.

“Što se mog unapređenja tiče, ovo je bila odluka čelnika na Pink televiziji i ne bih tu puno detaljisao, sve je jasno. Mislim da je na njihovu odluku uticao rezultat koji smo do sada napravili. Ovo će mi biti još jedna obaveza, ali ja sam na rad i obaveze navikao tako da tu neće biti nikakvih problema. Drago mi je što je došlo do ove novine, a ja se nadam da ću da opravdam očekivanja svih ljudi na Pinku”, poručio je voditelj Predrag Sarapa.

Izvor: republika.rs