Glumica se oglasila i rekla šta misli o evrovizijskoj predstavnici: Nataša Ninković iznela svoje mišljenje o Konstrakti

|

Nakon što je Ana Đurić Konstrakta pobedila na takmičenju za predstavnika na Evroviziji, reakcije ne prestaju da se nižu. Mnoge javne ličnosti dale su svoj sud, a među njima se našla i naša glumica Nataša Ninković.

Naime, Nataša Ninković je na svom Instagramu podelila delić Konstraktinog nastupa uz reči hvale.

“Bravo, Konstrakta… Za tvoj duh, stav i hvala za nadu u drugačije sutra”, napisala je glumica u svojoj objavi.

Konstraktin nastup i pesma “In corpore sano” kojom će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu, u trendingu su u čak 15 zemalja.

KONSTRAKTA OSVAJA KLADIONICE I LAGANO SE PENJE:

Ona je oduševila i strane medije, pa njen nastup i pesmu nazivaju “neobičnom, čudnom i pravim osveženjem”, a kladionica koja je bavi Evrovizijom na svetskom nivou prognozira, trenutno je na 20. mestu od 40 učesnika.

Pre njenog izbora, Srbija je bila između 28. i 30. mesta. Kako je takmičenje nedavno završeno, nije isključeno da će se Konstrakta još penjati na listi.

Kao pobednik se porognozira Ukrajina i Kalush Orchestra sa pesmom “Stefania”.

To nju i njenu pesmu “In corpore sano” svrstava u najbolje rangirane umetnike iz regiona. Na 26. poziciji se nalazi crnogorska pevačica Vladana, sa numerom “Breathe”, Hrvatska sa pesmom “Guilty Pleasure” u izvedbi Mie Dimšić je zauzela 33. mesto, dok je Severna Makedonija na 39. poziciji, a Slovenija na začelju liste. Bosna i Hercegovina ne nastupa od 2017. godine. Naime, BIH se pojavila poslednji put 2016. godine, a naredne godine su otkazali učešće zbog finansijskih problema zemlje.

Izvor: kurir.rs