Evo kako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca: Priveden je pod sumnjom da je pretukao oca (FOTO)

|

Producent Dragan Stojković Bosanac, pored javnosti dobro poznate ćerke Aleksandre Džidže Stojković, ima i sina Aleksandra.

Producent je u skladnom braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje dece, a sve do nedavno ova porodica uživala je u skladnim odnosima. Onda se u maju ove godine, u javnosti prolomila vest da je sin Dragana Stojkovića Bosanca zlostavljao oca.

Tada je Aleksandru bio određen pritvor zbog krivičnog dela nasilje u porodici, po odluci tužilaštva. Tokom dokaznog postupka sin Dragana Stojkovića Bosanca je negirao da je počinio navedeno krivično delo, dok je njegov otac iznenada povukao svoj iskaz, pa je prijava odbačena piše “Republika”.

Što se tiče navoda o porodičnom nasilju, Bosanac je za pomenuti portal dao i izjavu:

– Ne znam odakle vam informacija da je moj sin prebio bilo koga. Mislim da to nema nikakve veze s mojim Aleksandrom. Ne interesuju me takve stvari i ne znam ko šta tvrdi. Ne želim da diskutujemo o ovome – kratak je i jasan Bosanac.

Podsećamo, sin Dragana Stojkovića Bosanca u žižu interesovanja došao je kada je 2015. godine u Bosni imao tešku saobraćajnu nesreću. On je svojim crnim „mercedesom“ beogradskih registarskih oznaka udario u banderu i zadobio teške telesne povrede. Aleksandru je butna kost bila je prelomljena na tri mesta, a imao je i povredu glave.

Izvor: story.rs