Dugo se verovalo u zabludu o odnosu Cece i Arkana: Sada je otkrivena prava istina o čuvenom šišanju

|

Arkana i Cecu spojio je Oliver Mandić, tako što je angažovao Džeja i nju da pevaju na proslavi. Ceca se i danas seća koliku je tremu tada imala.

“Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Imala sam veliku tremu kada je trebalo da pevam sa Džejem”, priznala je Ceca kod Minimaksa u emisiji.

Priča koja i dan danas kruži u javnosti, a vezana je za Cecinu kratku frizuru, zapravo je velika zabluda, o čemu je pevačica svojevremeno govorila. Naime, pričalo se da je upravo Arkan taj koji je ošišao Cecu, a ovako je on govorio tada:

“Ja sam čuo da sam ošišao neku Cecu. Znao sam Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali”, ispričao je Arkan tada.

Međutim, Ceca se nije u potpunosti složila s njim:

“Nije bilo tako, bilo je: “Daj da upoznam tu devojku Cecu”, umilnim glasićem i dodao je: “Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je”. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku”, ispričala je svojevremeno Ceca.

Izvor: stil.kurir.rs