Drama u domu Ognjena Amidžića i Mine: “Svaki dan je nova borba za Ognjenovu pažnju i ljubav” (FOTO)

|

Nakon što je objavljeno da se voditelj Ognjen Amidžić razvodi od manekenke Danijele Dimitrovske, on je potvrdio da je u emotivnom odnosu sa Minom Naumović, kolegicinom iz emisije Ami G show.

Ovaj par je ubrzo počeo da objavljuje nezaboravne trenutke sa njihovih putovanja i njihovog prelepog stana, ali prema objavi Mine na Instagramu, u domu Amidžić-Naumović svakog jutra je „drama“.

Mina i Ognjen dele dom sa psom Čakom, a voditeljka je pokazala kako izgleda svako jutro sa njihovim krznenim ljubimcem. Izgleda da je pas izuzetno vezan za Ognjena, jer ga uvek isprati na posao i nastavi da leži na vratima, tužan jer je njegov vlasnik napustio dom.

– Čim Ognjen izađe na vrata, Čaka je ovakav. U ovoj kući je generalno borba za Ognjenovu ljubav i pažnju – napisala je kroz šalu Mina uz sliku Čake koji leži na ulaznim vratima.

Ognjen je inače otkrio kako je to raditi sa devojkom u istoj emisiji.

– Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna – izjavio je Ognjen.

Podsetimo, voditelj mesecima uživa u vezi sa koleginicom, i u početku su krili odnos. Pretpostavke da je njihov odnos počeo dok je Amidžić bio oženjen čovek navele su javnost da stane na stranu Ognjenove bivše supruge Danijele.

Međutim, sada je i lepa manekenka našla svoju sreću u ljubavi i to u biznismenu Jevremu Kosniću, i ubrzo nakon što se Danijela iselila iz doma koji je delila sa Amidžićem, počela je da se pojavljuje u javnosti sa svojim novim dečkom.

Izvor: hellomagazin.rs