Dom Ilića nalazi se daleko od gradske gužve: Bilja nije želela arhitektu – sve je uredila sama

|

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić, jedan od najskladnijih parova na estradnoj sceni, skućio se daleko od gradske gužve, na Petlovom brdu. Izvesno vreme živeli su u stanu od 56 kvadrata, ali, pošto se rodio Ivan, stan im je postao tesan, pa su pazarili kuću na kojoj su završeni samo grubi radovi. Kuću su opremali polako, bez ičije pomoći.

“Nisam želela da unajmljujem arhitetku ili enterijeristu jer oboje smo obišli ceo svet, ulazili smo u kuće koje su lepše i raskošnije od naše i dobro sam znala šta želim. Sredili smo dom onako kako nama najviše odgovara”, kaže Biljana Jevtić, i dodaje:

“Iz svake zemlje koju sam posetila donela sam nešto što je autentično za taj kraj. Te sitnice su mi bitne. Volim da se, kad pogledam u neku stvar, setim boravka u toj zemlji. Sve što sam godinama kupovala brižljivo čuvam”, kaže pevačica, i priznaje koje su joj uspomene najdraže.

“Kada smo se Aleksandar i ja venčali, iznenadio me je putovanjem u Johanesburg. To nam je bio medeni mesec. I odande sam donela mnogo figurica. Dešava mi se da ih posmatram i razmišljam o danima koje smo Aca i ja proveli u Južnoj Africi”, otkriva Bilja.

Izvor: story.rs