Dnevni horoskop za 7. januar 2022: Devicu čeka iznenađenje, Bikovi preuzimaju inicijativu

|

Ovan

Posao: Na kraju prve radne sedmice u ovoj godini, Ovnovi uživaju zadovoljni postignutim rezultatima. Ljubav: Ovo je vaš dan stoga se očekuje da sve ljubavne konce držite pod kontrolom. Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Bik

Posao: Pozitivna energija daje vam snage da mirno, bez većih trzavica završite sve započete profesionalne obaveze. Ljubav: Ovaj dan je vrlo povoljan da preuzmete inicijativu i razrešite eventualne nedoumice koje imate prema voljenoj osobi. Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

Blizanci

Posao: Sjajan spoj dobre energije i radnog elana daju osobama rođenim u znaku Blizanaca lepe izglede da kraj radne nedelje dočekaju zadovoljni postignutim rezultatima na poslu. Ljubav: Više pažnje i strpljenja značiće i vama i partneru pa bi bilo dobro da se potrudite i ne kvarite danas raspoloženje nebitnim detaljima. Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Visok nivo radne energije pratiće vas u toku dana, za vas nema prepreka na profesionalnom putu. Ljubav: Dobar deo svoje pozitivne energije trebalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo. Zdravlje: Pazite se prehlade.

Lav

Posao: Najvažnije poslovne ciljeve Lavovi danas mogu ostvariti bez većih problema. Nervoza donosi verbalni nesporazum sa nekim od bliskih saradnika. Ljubav: Najbolje znate šta su vam prioriteti, pa uskladite svoje ponašanje i okrenite se njima prvenstveno. Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: Odličan radni dan mogle bi da imaju Device koje se bave poslovima organizacije i komunikacije. Uspešno okončavate prvu radnu nedelju u godini. Ljubav: Izvesno je veoma prijatno iznenađenje od osobe koja već izvesno vreme zavređuje vašu pažnju. Zdravlje: Napeti ste.

Vaga

Posao: Promenljiva atmosfera i radni elan pratiće Vage tokom većeg dela dana. Posvetite pažnju proveri zaostalih obaveza, papirologiji. Ljubav: Usredsredite se na ono šta želite u budućnosti, pravite zajedničke planove i uživajte pre svega sa partnerom. Zdravlje: Moguća osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja za tipične Škorpije i danas. Nastavite u svom dobrom ritmu. Ljubav: Nije loš dan da se posvetite uživanju u nekoj od zajedničkih aktivnosti sa partnerom, prijalo bi vam opuštanje. Zdravlje: Umorni ste.

Strelac

Posao: Povoljan je period za realizaciju započetih projekata, novih ideja, a ovaj dan biste mogli i velikodušno pomoći nekom od saradnika. Ljubav: Potrudite se da ne zanemarite osećanja druge strane, dovoljno je da posvetite partneru malo više pažnje za početak. Zdravlje: Odlično se osećate.

Jarac

Posao: Veoma je bitno da se dobro organizujete i na ekonomičan način trošite energiju, kako biste se mogli na vreme izboriti sa izazovima vezanim za razne dogovore i pregovore koji su u toku. Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe. Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Očekuje vas više sitnih prepreka tehničke prirode, na putu ka zacrtanim profesionalnim ciljevima. Ipak razloga za brigu nema. Ljubav: Raspoloženje i energija su na visokom nivou, tako da je realno očekivati i neki poseban entuzijazam u sferi partnerskih odnosa. Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Nastavlja se ovoljan period za realizaciju započetih projekata i novih ideja, a danas biste mogli pomoći nekom saradniku. Ljubav: Pozicije partnerskih odnosa trebalo bi da ostanu manje-više slične jučerašnjim. Zdravlje: Odlično.

Izvor: stil.kurir.rs