Dnevni horoskop za 6. mart 2022: Device, čeka vas prijatno iznenađenje na polju ljubavi

|

Ovan

Ovnovi se spremaju za novu radnu nedelju, pa će ovaj dan iskoristiti za odmor. Dan posvetite druženju sa prijateljima ili izlasku sa nekim pozitivnim ljudima. Zdravlje dobro.

Bik

Smanjite fizički napor i posvetite dan odmoru i prepremi za novu radnu nedelju. Mogli biste da preuzmete inicijativu kada je reč o jednoj osobi. Naspavajte se.

Blizanci

Nedelja donosi potencijalno opuštenu klimu za Blizance. Iskoristite dan za neku rekreativnu aktivnost, šetnju ili druženje. Preispitujete se kada je reč o ljubavi. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Rakovi su puni energije i oporavljaju se od obaveza koje su imali prethodnih dana. Na ljubavnom planu nema promena. Čuvajte se brzopletosti.

Lav

Lavoli će ove nedelje biti zauzeti poslovnim obavezama. Na ljubavnom planu očekuju vas novi počeci. Zdravlje solidno.

Devica

Device, smanjite napetost i pustite da se poslovni problemi sami reše.
Deo nervoze odraziće se i na polje ljubavi samo što vas tu čeka i neko prijatno iznenađenje, pod uslovom da budete maksimalno iskreni prema dragoj osobi. Moguća glavobolja.

Vaga

Vage očekuje mirna nedelja. Ovo nije loš dan da obavite važan razgovor sa osobom koja se nedavno pojavila na vašem ljubavnom horizontu. Zdravlje solidno.

Škorpija

Danas se mogu pojaviti neočekivane obaveze na poslovnom planu. Budite direktni i iskreno saopštite osobi koja vam se svidja svoje namere. Nema razloga za uzdržanost.

Strelac

Ova nedelja Strelčevima donosi veoma zanimljive mogućnosti prilikom susreta sa potpuno novim osobama, ali i zainteresovanost za poslovnu saradnju.
Tokom ove nedelje osoba koju ste nedavno upoznali prijatno će vas iznenaditi. Slaba cirkulacija.

Jarac

Pred tipičnim Jarčevima nalazi se miran dan. Što se tiče dešavanja na polju ljubavi, moguće je da će doći do burne situacije. Morate u trenutku reagovati ispravno. Zdravlje dobro.

Vodolija

Danas će Vodolije analizirati i kombinovati promene na poslovnom polju koje su pred njima. Doći će i do pozitivnih promena na polju ljubavi. Moguća prolazna glavobolja.

Ribe

Ova nedelja donosi zanimljive razgovoro kada je reč o poslu i buduće profesionalne saradnje. Nemojte previše gledati i razmišljati o budućnosti na polju ljubavi. Danas je najvažnije da se posvetite i suočite sa aktuelnim problemima. Muči vas nesanica.

Izvor: stil.kurir.rs