Dnevni horoskop za 2. jul 2022: Device, ne ponavljajte greške iz prošlosti – Ovnovi opterećeni poslom

|

Ovan

Iako je prvi dan vikenda, još uvek ste optećeni poslom. Dajte sve od sebe da pozavršavate obaveze brže nego inače. Mogući su problemi sa leđima.

Bik

Idite na kraći put. Potrudite se da bolje isplanirate današnji dan. Budite praktični, iako Vam to danas baš ne ide od ruke.

Blizanci

Pod stresom ste zbog finansija. Nervira vas novčana situacija, ali budite umereni pri trošenju. Uskoro stiže nova poslovna ponuda. Strastveni ste i skloni flertu danas.

Rak

Voljena osoba je danas napeta. Ne budite naporni nego budite manje zahtevni. Dajte sve od sebe da nađete kompromis sa drugim ljudima u okolini.

Lav

Danas vam ide sporije nego inače na poslu. Ne uzbuđujte se oko toga, to je samo prolazna faza. Umesto toga, povedite malo više računa o sebi i svom zdravlju.

Devica

Danas se posvetite voljenoj osobi. Dajte sve od sebe da ne ponavljate greške iz prošlosti. Možda ćete dobiti poziv neke drage osobe koji očekujte odavno. Bavite se sportom.

Vaga

Iskoristite slobodan dan da izbacite stvari koje vam se ne dopadaju iz prostora. Organizujte susret sa prijateljima sa kojima se niste odavno videli. Budite prijatni prema članovima porodice.

Škorpija

Prvi dan vikenda iskoristite da odete na neki put koji odavno planirate. Završite započetu knjigu, uživajte u stvarima koje vas ispunjavaju. Mislite više na svoju porodicu, priredite im ispunjen dan.

Strelac

Danas niste u svom elementu, neraspoloženi ste. Usporeniji ste nego inače. Nemate volju da se ubeđujete sa drugim ljudima ko je u pravu, vi ili oni. Najbolje po vas je da se okrenete svom poslu.

Jarac

Držite do sebe i ne odustajete od svojih principa. Iako možete biti previše tvrdoglavi ponekad, ne zamerajte se previše saradnicima. Vodite računa da obaveze završite na vreme.

Vodolija

Nemate dovoljno energije za sve što ste planirali. Mogući su problemi sa pritiskom. Nemojte preterivati sa poslom danas. Prvi dan vikenda iskoristite da prikupite snagu za novu radnu nedelju.

Ribe

Nervozni ste. Nemojte dozvoliti da vas neko iz okoline iziritira. Družite se više sa prijateljima, napravite bolji raspored danas i fokusirajte se na pozitivne stvari.

Izvor: svetplus.com