Dnevni horoskop za 15. maj 2022: Naredni period je u znaku poslovnih dogovora

|

Ovan

Zadovoljni ste jer je prošla nedelja prošla onako kako ste zamislili. Konačno vidite rezultate vašeg dugotrajnog rada. Voljena osoba vam može prirediti ljubomorne scene. Ne razume vas dovoljno. Povišena temperatura.

Bik

Danas će ponovo biti reči o poslovnim prigovorima. Iskoristite vreme da detaljno napravite plan za sledeću nedelju. Bikovi uživaju u čarima nove ljubavne veze.

Blizanci

Poslovni problemi su iza vas. Uskoro vas čeka novi tim saradnika. Blizanci koji su u braku, danas mogu da prirede iznenađenje svom partneru. To može biti romantičan izlazak u intimnoj atmosferi. Glavobolja.

Rak

Rakove koji se bave privatnim biznisom očekuje uspeh. Slobodni Rakovi mogu da da upoznaju veoma privlačnu osobu, koja je pomalo drugačijai koja svojim ekscentričnim ponašanjem može potpuno da ih zbuni. Imate problem sa spavanjem.

Lav

Moguće je da će doći do prekidanja saradnje sa jednim saradnikom koji vam je dosta problema zadao. Budite otvoreni za razgovor sa voljenom osobom. Ne posvećujete joj dovoljno pažnje. Rešite to zajedničkim razgovorom. Nervoza.

Devica

Današnji dan biće u znaku novog radnog mesta. Nalazite se pred potpisivanjem veoma važnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Device koje su u vezi planiraju zajedničku budućnost sa partnerom. Nedostaje vam odmor.

Vaga

Prošla nedelja mogla vam je doneti napetost zbog nekih manipulacije od strane najbližih kolega. Početak emotivne veze sa osobom koju možete upoznati preko posla može se odvijati tajno, jer ne želite da to saznaju drugi. Muči vas zub.

Škorpija

Danas svodite bilans. Očekuje vas reorganizacija poslovanja i uvođenje novih načina rada. Nalazite se u dilemi, jer vas voljena osoba bsvojim nedoslednim ponašanjem dovodi u situaciju da ne znate kuda vaša veza zapravo vodi te ste zbog toga napeti.

Strelac

U budućem periodu doći će do promene načina rada. Promene u timu saradnika i metodama rada. Upoznaćete nove ljudi pa se stvara mogućnost za one koji su slobodni da sretnu srodnu dušu.

Jarac

Razmišljate o promeni radnog mesta, željni ste boljih uslova za rad. Jarčevi koji su u vezi razmišljaju o formalizaciji svog odnosa sa partnerom i planiraju proširenje porodice.

Vodolija

Na poslovnom polju dominira saradnja sa inostranstvom. Dobro razmislite o svemu, jer može doći do zavaravanja. Vodolije očekuje izlazak u zanimljivo društvo i novi krug poznanika u kojem će moći da pronađu veoma privlačno osobu. Nervozni ste.

Ribe

Pregurali ste napornu nedelju, a uskoro vas očekuje početak rada na novom projektu. Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu sa osobom u znaku Device, Vodolije ili Jarca. Stomačni problemi.

Izvor: stil.kurir.rs