Dnevni horoskop za 1. maj 2022: Rakovi, imate veliku podršku jedne osobe, ne odustajte od ciljeva

|

Ovan

Na poslu vam sve ide kao po loju. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Nemojte stavljati voljenu osobu na iskušenje, nema razloga. Osećate se dobro.

Bik

Znate jednu veliku tajnu, ali nekome ne odgovara da istina izadje na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Očekuje vas odredjeni gubitak. Opustite se i odmarajte.

Blizanci

Pred vama je odlična poslovna prilika, ali ona zahteva odgovornost. Previše ste okupljeni negativnim mislima. Sačuvajte poverenje izmedju vas i vašeg partnera. Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Rak

Jedna osoba ima pozitivan uticaj na Vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Ta osoba Vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Morate obratiti pažnju na voljenu osobu, možete je izgubiti. Moguća prehlada.

Lav

Prihvatite odredjeni kompromis, to je ponekad tajna uspeha. Ne razmećite se previše pred saradnicima. Preosetljivi ste na razne sitnice. Ne vidite svet istim očima kao vaš partner, otuda i nesporazumi.

Devica

Poželjno je da ponekad prećutite sve što znate. To vam u situacijama na poslu može doneti uspeh. Pred vama je jedna rasprava koja će prerasti u emotivni odnos. Ukočenost.

Vaga

Neko Vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila na poslu. Voljenoj osobi nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

Škorpija

Previše ste nestrpljivi. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare od strane drugih. Bitno je da uradite ono što osećate. Dobro se osećate.

Strelac

Svesni ste svojih ograničenja na polju posla. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate racionalno i da napravite listu prioriteta. Nema potrebe da budete hladni prema voljenoj osobi, bolje joj sve recite u lice. Moguća glavobolja.

Jarac

Previše brzo donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Raspoloženi ste za neko lagodnije druženje. Partner vam ugadja. Odlično se osećate.

Vodolija

Pogađa Vas nepravda i koristoljublje u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Ponekad treba slušati srce, a ne razum. Ne sputavajte osećanja. Prijaće Vam spavanje.

Ribe

Neko od kolega pokušava da preko vas ostvari poslovne interese, ali ste vi mudriji. Na kraju pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.
Niste iskreni prema partneru. Hranite se zdravije.

Izvor: stil.kurir.rs