Đoković ubeležio 330. pobedu na Grend slemovima: Pitali ga šta taj broj znači za njega – Odgovorom zasmejao sve

|

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Vimbldona tako što je savladao Miomira Kecmanovića u tri seta posle nešto manje od dva sata provedena na Centralnom terenu – 3:0 (6:0, 6:3, 6:4).

Bio je dominantan od samog početka, a u izjavi nakon meča objasnio je kakav odnos ima sa Kecmanovićem van terena.

“Moram da kažem da ne prihvatam zdravo za gotovo prisustvo, hvala vam što ste došli, učinili ste ovaj meč lepim. Odlično sam počeo, jako, sa mnogo velikim intenzitetom i fokusom. Znam Mišu jako dobro, trenirali smo dosta zajedno, jer smo iz Srbije. Ima još momaka iz naše zemlje, želim im sve najbolje, nadam se da će i on igrati još dosta puta na Centralnom terenu na velikim turnirima”, rekao je Đoković.

“Ovo je bila istorijska, 330. pobeda za Novaka za Grend slem turnirima. Šta to znači?”, upitao ga je novinar, a Novak je sve zasmejao odgovorom:

“Znači da mnogo dugo već igram. Zahvalan sam, blagosloven što igram na ovom nivou, što se takmičim i ostvarujem pobede na Grend slemovima. To su turniri koji najviše znače kroz istoriju. Srećan sam što sam konstantan”, zaključio je Novak Đoković.

Izvor: telegraf.rs