Đoković nikad iskreniji: Progovorio o Australiji, kolegama, a Srbima poručio samo jednu rečenicu

|

Najbolji reket sveta Novak Đoković u intervjuu za RTS progovorio je o dogadjajima u Australiji, o svojim kolegama ali i planovima koje ima za budućnost.

Nole priznaje da se pomalo boji svog povratka na teren:

“Ne mogu da kažem da će stvari biti iste kad se vratim na teren. Ova situacija će uticati na moj povratak. Nadam se i radim na tome da energiju usmerim u pozitivnom smeru. Da iz nje izvučem potrebno gorivo, i fizički i mentalno. Postoji dodatni motiv i inspiracija da zaigram bolje nego ikad. Ali ništa nije garantovano.”.

Nole je otkrio da mu je glavni cilj da osvoji zlato na Olimpijskim igrama.

“Olimpijska medalja, posebno zlatna, je uvek velika želja. To ne krijem. Nažalost, nisam imao priliku da se za nju borim za Srbiju. Radiću na tome da budem što spremniji i da dam svoj maksimum u Parizu 2024. Ako do njega dođe, ali planiram i želim da predstavljam Srbiju na tim Olimpijskim igrama”, kaže NOvak.

A sve je iznenadio kada je progovorio o Australiji:

” Uvek ću Melburn pamtiti po lepim stvarima. Mnogo nezaboravnih stvari, teniskih, ali i ličnih, doživeo sam u toj zemlji. I nezavisno od ovoga, nemam ništa protiv naroda Australije. Imam jako lepu konekciju s ljubiteljima tenisa i sporta u Australiji. Rezultati su dokaz kako se osećam kad odem tamo. Naravno da je ovo bilo neočekivano. To je teško zaboraviti, ali prosto želim da se vratim u Australiju. Želim da igram na Rod Lejver areni, na mom najuspešnijem terenu u karijeri.”.

Izvor: alo.rs