Danica Ristovski se preporodila nakon razvoda: Uslikana u zagrljaju poznatog glumca – Svi joj čestitaju

|

Dok je odlazak nekih bitnih likova iz serije “Igra sudbine” veoma iznenadio gledaoce, uteha je stigla najavom snimanja nove serije iza koje stoji Žarko Jokanović a u pitanju je projekat “Zakopane tajne”. Ekipa serije po prvi put je otvorila vrata svog seta za medije pa je tako zabeleženo kako izgleda atmosfera među glumcima.

Posebno veliku pažnju je izazvala glumica Danica Ristovski čiji se svaki korak prati otkako se razvela posle četrdeset godina braka sa suprugom Lazarom. Izgled Danice Ristovski na ovom događaju zato je bio u prvom planu.

Posle razvoda mnogi su pod utiskom da je izgled Danice Ristovski svež, što obično biva sa razvedenim ženama a komplimenti na račun njene nove blistavosti stižu sa svih strana. Međutim, postoji i jedan poseban razlog za osmeh na njenom licu a reč je o kolegama uz koje glumici sve pada lakše pa i novo životno razdoblje.

Danica je pozirala pored kolege Danila Čelebića i izazvala je mnogo pažnje. Dobre kolege snimale su jednu od zajedničkih scena u pomenutoj seriji a komplimenti na račun glumičinog izgleda nisu prestajali da se nižu.

Izvor: story.rs