Danas je najatraktivnija pevačica, a na početku karijere izgledala je ovako: Tea Tairović promenila je bukvalno sve na sebi

|

Tea Tairović se danas zbog svog izgleda i izazovnog plesa kojim upotpunjuje nastupe smatra najatraktivnijom pevačicom na našim prostorima, a zbog velikih napojnica koje dobija dobila je i titulu “kraljica bakšiša”.

Ona je, osim talentom, karakterom, ali i ponebnim stilom, odavno privukla pažnju i osvojila publiku, te je sada jedna od omiljenih estradnih ličnosti. Ipak, mnogi su zaboravili kako je izgledala na početku karijere.

Jedna Instagram stranica objavila je fotografiju sa početka njene karijere, iz 2017. godine, o kojoj se uveliko priča. Na njoj se vidi kako je nekada izgledala. Tea je u međuvremenu promenila boju kose, korigovala usne, zube, grudi, tako da danas izgleda svetski, što se ne bi reklo za njen izgled sa početka karijere.

Ono što joj se mora priznati jeste da je dosta radila na sebi, pevanju, scenskom nastupu, kondiciji i izgledu, a rezultati su i te kako vidljivi. Tea je sav rad na sebi dobro unovčila, te važi za jednu od najplaćenijih pevačica na domaćoj estradi.

Izvor: espreso.co.rs