Čija će ćerka doći lepša u školu: Majka dovela devojčicu da uradi nokte jer ona jedina nema u odeljenju

|

Nastavnici su iznenadjeni činjenicom da je došlo vreme da u osnovnim školama sve više devojčica dolaze za nadograđenim noktima. U njihovoj nastavničkoj karijeri to nije zapamćeno, ranije su se za to dobijali i ukori, a sada su roditelji ti koji podržavaju decu u tome.

Jedna kozmetičarka je na internetu poručila svim roditeljima da ne zakazuju deci od 10, 11 i 12 godina nadogradnju noktiju ili gel-lak.

” Ćerkine drugarice sve imaju gel lak na noktima u raznim bojama. Sad ja ispadoh konzerva od mame jer kažem da je rano i da treba da se štite nokti. Ubih se objašnjavajući da je sa dečacima u pubertetu mnogo lakše nego sa devojčicama “, glasio je jedan od komentara.

“Rade i nadogradnju onih svadbarskih noktiju i devojčice sa 12 godina za školu. Devojčicu dovela majka da uradi nokte jer ona jedina nema”, piše u sledećem komentaru.

Jedna majka dodala je da je videla kako devojčice u 10 godina imaju kompletnu šminku.

” Videla sam dete u haljini kao one za veliku maturu, a devojčica ima 10 godina. I dete se komplet šminka od sedme godine. Normalno tu su i nokti. Meni to nije normalno”, dodala je jedna majka.

Izvor: kurir.rs