Cecin dom je kao raj na zemlji: Proširila bazen, dodala spa centar, saunu, teretanu – Vila na Dedinju odiše luksuzom

|

Svetlana Ceca Ražnatović tek pre par godina je završila sve radove koji su godinama trajali u njenoj vili na Dedinju. Njena porodica uživa u domu iz snova a osim prelepih prostorija za odmor tu je i spa centar sa velikim bazenom, saunom, prostorom za masažu i teretanom.

Posle nekoliko godina renoviranja unutrašnjeg dela luksuzne vile u Ljutice Bogdana, folk zvezda Ceca Ražnatović završila je i poslednju stavku, bazen, koji će u narednim letnjim danima posebno prijati kako njoj, tako i celoj porodici.

Uz pomoć arhitekte, pevačica je proširila bazen, a prostorija gde se on nalazi dopunjena je spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, te fitnes prostorom. Čitava porodica Ražnatović uživaće u oazi mira. Najviše se ovome radovala muzička zvezda koja vreme voli da provodi u kućnom prostoru.

“Pre nekoliko nedelja Ceca je uspela da se prepusti potpunom uživanju. Bazen, sauna, veliki džakuzi, prostor za masažu, deo u kojem se nalazi prostor za ulepšavanje samo su deo onoga što se nalazi u novom delu porodičnog doma. Više neće morati da odlazi kod frizera i šminkera, već će sve moći da obavi u porodičnom domu. Poseban dekor i pojedine stavke koje su oplemenile Cecin životni prostor uvezeni su iz inostranstva. Ceca nije žalila novac da sve dovede do savršenstva, a vodila se time da sve podseća na vile koje imamo prilike da gledamo u holivudskim filmovima”, otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

“Sve je upotpunila kristalnim lusterom koji posebno privlači pažnju zbog svog izgleda, ali i biljkama koje su ovom prostoru dale posebnu notu i sve izgleda kao u prestižnim hotelima”.

Izvor: svet-scandal.rs