Ceca prvi put o narušenom odnosu Anastasije sa porodicom svog dečka Gudelja: Niko nije očekivao ovakav odgovor

|

Folk zvezda Ceca Ražnatović jedna je od članica žirija u „Zvezdama Granda“, a s obzirom na to da je drugi krug muzičkog takmičenja u toku, ona je dala intervju u kome je između ostalog progovorila i o zategnutim odnosima porodica Ražnatović i Gudelj.

“Utisci o drugom krugu ‘Zvezda Granda’ su mi pozitivni. Moje kolege i ja imamo sjajne kandidate, biće izuzetno interesantna sezona. Ja se uzdam u moje kandidate, svi su maksimalno vredni, trude se i bore. Ovo je jedinstvena prilika koja se pružila svoj toj deci, da ih milioni gledaju i da prave imena, a da nemaju neke svoje pesme. Ovo je odličan skok u javnost i u profesiju koju oni žele da se bave”, rekla je Ceca.

U medijima se dosta govorilo o navodno zategnutim odnosima između njene ćerke Anastasije i porodice njenog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja. Prenosilo se kako Nemanjina majka Olivera, kao i sestra Vanja, nisu u dobrim odnosima, a Cecu smo pitali da prokomentariše ove spekulacije.

“Ma, to su budalaštine. Ma dajte molim vas, tabloidna pitanja me ne zanimaju”, kratko je odgovorila Ceca.

Ono što dodatno potkrepljuje sumnje da dve porodice nisu u najboljim odnosima je i činjenica da niko od Gudeljevih nije bio na krsnoj slavi Ražnatovića. Iako su pozvani sa Anastasijine strane, oni su to veče iskoristili za porodično okupljanje.

Izvor: nova.rs