Ceca proslavila 50. rođendan u pidžami: Isplivale slike tajne proslave u Ljutice Bogdana – Baloni, vatromet i pokloni (FOTO)

|

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pre dva dana ušla je u šestu deceniju, ali zbog porodične tragedije nije bila raspoložena za slavlje. S obzirom na težak period kroz koji Ražnatovići prolaze nakon što je Anastasija izgubila ćerku, pevačica je rešila da rođendan proslavi u krugu porodice.

“Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove”, saopštila je Ceca i dodala:

“Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje”, kaže pevačica.

Bez obzira na sve, porodica Ražnatović i Cecini fanovi priredili su joj iznenađenja za rođendan, jer je pevačica zaslužila da se oseća lepo i da se bar na trenutak ublaži velika tuga.

Njeni najmiliji su uspeli da pokažu Ceci koliko im znači u životu. Konačno je cela porodica bila posle dužeg vremena na okupu, što je verovatno najlepši poklon koji Ražnatovićka može da dobije.

Iako nije poznato koje je poklone Ceca dobila, saznalo se da je Anastasija majci poklonila ogrlicu na kojoj je pisalo „Mama“. Njeni najbliži upriličili su joj veče glamuroznim vatrometom, a Ceca, koja je izašla napolje u pidžami, na taj prizor ostala je bez teksta.

Ceca je skoro rekla da joj je, osim želje da ove godine malo više putuje sa prijateljima, najvažnije da sva deca budu zdrava.

Izvor: hellomagazin.rs