Bivši suprug Tanje Bošković u javnosti nakon dužeg vremena: Svi pogledi uprti u njegovu suprugu Žanu (FOTO)

|

Sinoć je održano gala slavlje povodom otvoranja kompleksa najsavremenijih filmskih studija “Firefly Studios”. Gala večeri koja je priređena tim povodom prisustvovali su, pored ljudi iz sveta filma i kulture, predstavnici političke, diplomatske i biznis zajednice.

Lazar Ristovski po prvi put se pojavio sa novom izabranicom u javnosti i to baš na ovoj svečanosti, a još jedan poznati par privukao je veliko interesovanje prisutnih.

U dobrom raspoloženju došli su na svečano otvaranje najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG.

Radi se o reditelju Dejanu Karaklajiću i njegovoj supruzi Žani. Oni su pozirali ruku pod ruku pred fotografima, a tokom čitave večeri nisu skidali osmeh sa lica. Budući da dugo nije posećivao ovakve događaje, svi su bili oduševljeni kada su ugledali legendarnog reditelja.

Mnogi su komentarisali i da se Karaklajić odlično drži za svoje godine. Podsetimo, Dejan je poznat i kao veliki zavodnik. On je bio u braku sa našom istaknutom glumicom Nedom Arnerić, ali i glumicom Tanjom Bošković, sa kojom ima dvoje dece.

Izvor: espreso.co.rs