Bekuta u helankama i majici damama poslala snažnu poruku: Nemojte da vam kozmetika bude preča od vežbanja

|

Pevačica Ana Bekuta slobodno vreme koristi tako što uradi nešto korisno za sebe, a sada je pokazala pratiocima na Instagramu kako vežba. Pevačica je odlučila da se na Dan žena obrati svim pripadnicama lepšeg pola.

“Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo – ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra”, napisala je Ana i dodala:

“Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena”, stoji u Bekutinoj objavi uz fotografiju na kojoj se vidi da pevačica u 62. godini ima figuru na kojoj joj mnogi mogu zavideti.

Izvor: blic.rs