Anđeline bliske komšije potvrdile da se njeni roditelji ipak sele: “Sramota ih je kako se njihova ćerka ponaša u “Zadruzi”, nikoga ne puštaju u kuću”

|

Učesnica rijalitija “Zadruga” Anđela Đuričić, već neko vreme je u centru skandala, nakon što je pred kamerama rijalitija uplovila u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem. Ona je tada srušila sliku moralne, lepo vaspitane i poštene devojke, ali njene komšije za njenu porodicu i dalje imaju samo lepe reči hvale.

Komšija Vesko, koji pravi zgradu u blizini njihovog porodičnog doma, rekao je da su njeni roditelji i brat jedni divni ljudi.

– Viđam Anđeline roditelje svaki dan. Jave se ljudi, oni su idealna porodica, i ona je bila idealna. Baš su mnogo dobri ljudi. Znam ih 12 godina, od kad je Anđela bila dete. Bila je jedna neverovatna cura. Svi su oni takvi, zaista jedna divna porodica. Prodaju kuću, sad je skočila cena. Nisam siguran gde će ići, ali imaju nekretninu i u Herceg Novom, verovatno se sele tamo – rekao je Vesko.

Ilir, komšija koji se nedavno doselio u Đenoviće, takođe ne može da kaže ružnu reč za bilo kog Đuričića.

– Zaista su odlični ljudi, mama se svaki dan pozdravi. Sa njima nema nikakvog problema. Kao ljudi su dobri. Tu žive njena mama, tata i brat. Idu u prodavnicu najnormalnije i kreću se. Ne komentarišem sa njima “Zadrugu”, jer je to za njih bolna tema. – kaže ovaj komšija.

Izvor: kurir.rs