Anđela prekinula emisiju uživo: Izašla iz kuće pa iz radionice pretila i ucenjivala produkciju – “Ovo neću da dopustim” (VIDEO)

|

Anđela Đuričić je napravila dramu za vreme emisije “Pitanja gledalaca”, kada je prekinula izlaganje Maje Marinković i Valentine Stanković da bi se obratila produkciji.

Naime, ona je direktno ucenila čelnike programa i medijske kuće zbog otkrivanja informacija i pitanja koja su joj stizala o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Nakon što je zapretila da više neće učestvovati u emisijama i rijaliti programu, Anđela je izašla iz Bele kuće i nastavila sa bahatim ponašanjem i u radionici.

“Ne učestvujem u emisijama od danas, diskvalifikujte me, radite šta hoćete, sve dok ne demantujete stvari koje nisu istinite, neću učestvovati u emisijama, kraj! Neće mi se pripisivati zbog jednog lošeg postupka laži i neistine, ovo je kraj! Neću da dopustim to”, pričala je Anđela u kameru dok je plakala.

Produkcija se do sada nije oglašavala povodom Anđelinog ispada, ali s obzirom da su prekršena stroga pravila rijalitija, očekuje se i odgovarajuća kazna za mladu Crnogorku.

Izvor: kurir.rs