Ana Korać konačno pokazala muža – Ponosno objavila sliku oca i sina: “Super tata, porodično vreme”

|

Bivša Zadrugarka Ana Korać pre desetak dana donela je na svet zdravog dečaka kojeg su ona i njen partner sa nestrpljenjem iščekivali. Kako se povukla iz društvenog života nakon što je objavila da je u blagoslovenom stanju, o Ani se skoro ništa nije znalo do pred porođaj kada je povratila sve društvene mreže i objavila set trudničkih fotografija. Ona je uživala u drugom stanju, a suprug Ane Korać činio je sve da se ona oseća kao princeza.

Nakon što je pod okriljem noći napustila privatno porodilište prošle nedelje, Ana sa sinom i suprugom uživa u toplini doma a često obraduje fanove fotografijom naslednika čije ime još uvek nije poznato javnosti. Ovog puta kada ponosna mama nije odolela pa je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila prizor oca i sina koji je raznežio sve.

“Super tata, porodično vreme”, kratko je napisala Koraćeva pored fotografije gde njen izabranik drži čvrsto bebinu ručicu.

Suprug Ane Korać i dalje je nepoznanica za javnost. O njemu se zna da je prilično bogat i da ima razvijen privatni biznis, te iz tog razloga ne voli javna eksponiranja. Koraćeva je više puta izjavila da joj ne smeta što njen dragi beži od medija i da poštuje njegovu želju da ostane anoniman, te se za njegovu ljubav i ona povukla iz javnosti.

Izvor: svet-scandal.rs