“Čekali smo unuku, sad čekamo da ih sahranimo”: Bolna ispovest oca trudnice poginule kod Negotina

|

Velika tragedija zadesila je selo Kobišnica kod Negotina u kojoj su poginuli trudnica Andrea R. (17) i njen nevenčani suprug Svetslav S. (19) sa kojim je čekala devojčicu. Dve porodice zavijene su u crno, a u ovom malom mestu vladaju muk, tuga i neverica.

Otac poginule trudnice, Živojin R. sa bolom u glasu za Telegraf ispričao je kako je došlo do nesreće.

“Oni su bili na večeri uoči slave u kući u Bukovču, danas su trebali da slave tu slavu i posle toga su krenuli kolima koje je on pozajmio od nekog druga. On nije bio vičan vozač, ali ne znam ni kola u kom su stanju. On nije bio pijan, popio je možda dva piva. Ono što znam je da je udario u banderu, pa u kuću… Ne znam šta da vam kažem. Njih dvoje su zajedno od osnovne škole… čekali smo unuče… sad čekamo tela, obdukciju”, priča on kroz suze.

Nesrećna trudnica preminula je u smrskanom vozilu, a njen suprug u bolnici.

Bila je u 7. mesecu trudnoće. Lekari su se borili da sačuvaju život bebe, ali i pored svih napora nisu uspeli. Policajac je pajserom razvalio vrata auta da izvuče trudnicu.

Pokušavao je da razvali vrata da dođe do trudnice i njenog supruga, ali oni nisu davali znake života. Iz smrskanog automobila izvlačili su ih vatrogasci. Dve porodice su zavijene u crno – kaže jedan od meštana.

Izvor: telegraf.rs