“Milena se uživela u ulogu silovane jadnice”: Poznata glumica razbesnela javnost sramnom izjavom

|

Glumica Eva Ras se redovno oglašava o aktuelnim dešavanjima i ne libi se da otvoreno kaže svoje mišljenje na bilo koju temu. Ona je na svom Fejsbuk profilu juče iznela mišljenje o silovanju aludirajući na slučaj glumice Milene Radulović i vlasnika dramskog studija “Stvar srca” Miroslava Aleksića.

Milena je pre više od dve godine optužila bivšeg učitelja glume Miku Aleksića za silovanje. Povodom njenih optužbi kao i optužbi još nekoliko devojaka, Miroslavu Miki Aleksiću sudi se u Višem sudu u Beogradu, a naredno ročište zakazano je za 23. decembar.

“Ne verujem… Kako verovati ispovesti ženi koja se toliko uživela u ulogu silovane, jadne, bespomoćne mučenice, opisujući prodiranja prstiju, penetraciju kako je rekla, u njeno nevino telo, skidanje veša sa nje, kako je silovatelju bilo lako jer ju je gurnuo na klavir, kao da je prosto izuti hullahop čarape da bi potom i gaće smakao, govorila je da su iza vrata, a sasvim previdela da između dve prostorije uopšte vrata ne postoje, a to je evidentno to može svaka budala da vidi ako uđe u tu školu glume. Vrata ne postoje a silovana tvrdi da su iza vrata, dok je nju učitelj glume silovao, deca recitovala “oče naš”! Uzgred “oče naš” nije recitacija nego molitva”, napisala je Eva Ras i izazvala bes javnosti koje je ostala šokirana na ove reči poznate glumice.

Podsetimo, Milena se na poslednjem ročištu oči u oči srela sa Mikom, te joj je on lično postavljao pitanja, što je glumici jako teško palo jer je morala nanovo da se priseća gnusnih scena sa Aleksićem.

Izvor: alo.rs