Dejvis kup hteo da promeni pesmu, Đoković i ekipa rekli NE : “Veseli se srpski rode” orilo se u Malagi – Zapevala i Italijanka

|

Srpski teniseri bili su pod velikim pritiskom uoči polufinala Dejvis kupa protiv Italije. Kako Kurir nezvanično saznaje, organizatori su insistirali na tome da se promeni pesma koja prati njihov izlazak na teren. Zahtevali su da se potpuno izbace reči, zatim su imali i ideju da se izbace one reči koje su, navodno, stvarale kontroverzu.

Međutim, ništa od toga nije prihvaćeno, a konačna odluka doneta je pred sam izlazak reprezentacija na teren. Srpski teniseri su još jednom izašli na teren uz čuvenu pesmu “Veseli se srpski rode”!

U prvom meču ovog duela Miomir Kecmanović će igrati protiv Lorenca Muzetija. Nestrpljivo se očekuje drugi meč dana u kom će Novak Đoković igrati protiv Janika Sinera.

Naši teniseri će imati veliku podršku naših navijača, ali uz izabranike Viktora Troickog je i jedna Italijanka, koja je danas odnela potpuni šou u Malagi.

Naime, neposredno pred meč Miomira Kecmanovića, jedna navijačica je ispred hale raširila zastavu sa likom Novaka Đokovića, i zapevala čuvenu pesmu “Veseli se srpski rode”.

Izvor: kurir.rs