Željko ostao bez zaštitnog TV lica: Otkriveno u kakvom je odnosu Dušica sa vlasnicima Pinka nakon otkaza

|

Najpopularnija voditeljka ružičaste televizije, i jedno od zaštitnih lica iste, Dušica Jakovljević, više nije deo ružičastog jata. Ona je rešila da nakon pune decenije potraži sreću na drugom mestu, a kako se spekuliše, radiće u produkciji Hype televizije, kod Saše Mirkovića.

Očekivano, ova vest je u javnosti jako odjeknula, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.

“Oglasiću se kada bude vreme za to, trenutno nemam komentar”, kratko je rekla Dušica nakon ove vesti.

Kako je voditeljka na “Pinku” provela punih deset godina, ona se vremenom sprijateljila sa čelnicima televizije, Željkom i Milicom Mitrović. Voditeljka je uvek isticala, osim što su šefovi, kako su Mitrovići prijatelji, te je uvek javno podržavala humanitarne gestove Željka, kao i njegove projekte kojima se nekoliko godina unazad bavi.

Iako za sada ne želi da komentariše razloge otkaza, mnogi su pomislili da je došlo do nekog sukoba sa bračnim parom Mitrović. Međutim, ako je suditi prema društvenim mrežama, to nije istina. Naime, Jakovljevićeva i dalje na Instagramu prati Milicu i Željka, a i oni nju takođe.

Izvor: pulsonline.rs